authorized-reseller-cs-cartOm een succesvolle webshop op te zetten is de keuze van de software van groot belang. Deze software moet voldoen aan de laatste eisen en ontwikkelingen in de e-commerce markt. Om deze keuze voor u makkelijk te maken, hebben wij ons werk alvast gedaan en is de keuze gevallen op CS-Cart.

Waarom CS-Cart?
Het systeem van CS-Cart is één van de snelst groeiende platforms wereldwijd. De software bevat alle benodigde functionaliteiten en wordt continu doorontwikkeld. Daarnaast is CS-Cart zeer gebruiksvriendelijk voor zowel de beheerder als de bezoeker. Wilt u alvast een indruk krijgen? Klik dan hier

Authorized Reseller
Wij werken al enkele jaren met CS-Cart en hebben al diverse succesvolle webshops opgezet en begeleid. Door de kennis die wij hebben opgebouwd zijn wij sinds 2014 een Authorized Reseller van CS-Cart.

Welke betalingsmogelijkheden heeft CS-Cart?
Door onze samenwerking met Pay.nl heeft u de mogeijkheid om alle mogelijke betaalmethoden toe te voegen aan uw webshops. Wij bepalen samen met u de juiste betaalmethoden en activeren deze voor u.

Wat kost een webshop in CS-Cart?
De prijs van een webshop is afhankelijk van uw wensen. Een standaard webshop in CS-Cart is al mogelijk vanaf € 1000,-. Heeft u specifieke wensen of eisen? Dan kijken we graag samen met u naar de beste oplossing en de scherpste prijs.

Wat bieden wij nog meer!
Na het opleveren van een webshop wordt u vaak bedankt voor de opdracht en staat u er alleen voor. Dit vinden wij een slechte zaak en daarom helpen wij u graag verder! Onze ervaring in het beheren van succesvolle webshops in CS-Cart willen wij namelijk ook graag aan u overbrengen. Zo is er de mogelijkheid dat wij u na oplevering gaan begeleiden in het behalen van resultaten. Denk hierbij aan het fine-tunen van uw webshops, het opzetten van ad-words en uw webshop koppelen aan diverse platformen.

Demo bekijken van CS-Cart?
Wilt u graag een demo bekijken van CS-Cart. Klik dan hier

Meer informatie?
Wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden van een webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31(0)76-7851560 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.